Подарък - вино с индивидуален етикет - Начало Подарък - вино с индивидуален етикет - Вина Подарък - вино с индивидуален етикет - Етикети Подарък - вино с индивидуален етикет - Опаковки Подарък - вино с индивидуален етикет - Общи условия Подарък - вино с индивидуален етикет - Въпроси Подарък - вино с индивидуален етикет - Контакти
Подарък - вино с етикет по поръчка!
Вина, индивидуални етикети и
опаковки по поръчка
Корпоративни подаръци-отстъпки за фирми
Вино с фирмен етикет
Брандирани вина
Подаръци за рожден ден и юбилей
ВИНЕН МАГАЗИН - VIP-WINES
Брандирани вина за фирмени празници
Подаръци със снимка


VIP-WINES.NET Ви предлага оригинален и уникален подарък – вино с индивидуален етикет, на който ще поставим Вашето персонално пожелание, снимка или лого!

Виното с индивидуален етикет е подходащ подарък за рожден ден, подарък за Коледа, подарък за Нова година, подарък за 14 февруари-Св.Валентин, подарък за имен ден, подарък за сватба, подарък за годишнина, подарък за юбилей, подарък за кръщене, подарък за раждане на дете, подарък за фирмен юбилей, подарък за мъж, подарък за жена!Персоналното вино е една чудесна идея за подарък за всеки повод и празник!
Виното е един класически и стилен подарък. Поставяйки на бутилката вино индивидуален етикет с лично пожелание и снимка, Вие ще създадете личен и неповторим подарък, чрез който може да покажете своето отношение, благодарност или просто да зарадвате свой близък човек за неговия празник.
Подбрано вино с индивидуален етикет е подходящ подарък за мъж или жена, за момче или момиче, за всеки повод и празник!

В нашите категории: „Подарък Бяло вино“, „Подарък Червено вино“, „Подарък Шампанско“, „Подарък вино Розе“ може да изберете измежду сортовете каберне совиньон, мерло, гъмза, шардоне, карловски мискет, траминер и совиньон блан. Повечето от вината, са произведени в "Ловико Сухиндол", изба със сто годишна история, подбрани са за Вас от професионален енолог, а ние гарантираме за тяхното качество.
В категориите „Подарък енотечни вина“ и „Подарък колекционни вина“ може да изберете желана реколта измежду малкото енотечни и колекционни вина, запазени в България, произведени от първата лозаро – винарска кооперация на Балканите – „Гъмза“ - Сухиндол.
В категорията „Подаръчни кошници с вино“ може да разгледате различни модели кошници с вино и шампанско, декорирани, украсени и изцяло готови да бъдат поднесени като подарък! Те са предпочитан и много ефектен подарък за Коледа и Нова година – 2015г., Свети Валентин, рожден ден, юбилей или друг повод!
В новата ни категория „Подарък поставки с персонални бутилки вина“ Ви предлагаме голямо разнообразие от стойки и поставки за вино, които са комбинирани с персонални бутилки вина.
Може да сте сигурни, че с тези подбрани и качествени вина, ще направите уникален подарък и със сигурност ще зарадвате получателя на подаръка!

Подарък Шампанско

Цена: 7.50 лв.

Подарък - шампанско

Цена: 8.50 лв.

Подарък червено вино Каберне Совиньон

Цена: 8.80 лв.

Подарък бяло вино Шардоне

Цена: 8.80 лв.

Подарък червено вино Мерло

Цена: 8.80 лв.

Подарък червено вино гъмза

Цена: 8.90 лв.

Розе - Каберне Совиньон х Каберне фран

Цена: 12.00 лв.

Подарък-червено вино гъмза ПРЕПОРЪЧВАНО

Цена: 14.50 лв.

Подарък червено вино Мерло

Цена: 14.50 лв.

Подарък червено вино Каберне Совиньон "Най -поръчвани"

Цена: 14.50 лв.

Вино с кутия "Честит Празник"

Цена: 14.80 лв.

Вино с кутия "Фолк фурия"

Цена: 14.80 лв.

Вино с кутия "Честит Празник".

Цена: 14.80 лв.

Вино с кутия "Честит Юбилей"

Цена: 14.80 лв.

Подарък гроздова ракия

Цена: 15.00 лв.

preload preload preload preload preload preload preload