Подарък - вино с индивидуален етикет - Начало Подарък - вино с индивидуален етикет - Вина Подарък - вино с индивидуален етикет - Етикети Подарък - вино с индивидуален етикет - Опаковки Подарък - вино с индивидуален етикет - Общи условия Подарък - вино с индивидуален етикет - Въпроси Подарък - вино с индивидуален етикет - Контакти
Подарък - вино с етикет по поръчка!
Вина, индивидуални етикети и
опаковки по поръчка
Корпоративни подаръци-отстъпки за фирми
Вино с фирмен етикет
Брандирани вина
Подаръци за рожден ден и юбилей
ВИНЕН МАГАЗИН - VIP-WINES
Брандирани вина за фирмени празници
Подаръци със снимка


Подарък бяло вино с индивидуален етикет - уникален подарък! Изберете бяло вино за вашия подарък, изберете етикет, напишете пожелание, изпратете снимка, а ние ще се погрижим да оформим дизайна на етикета за вино по Ваш вкус и желание, след което ще Ви го изпратим на посочения от Вас имейл. Ако желаете да създадете още по - уникален ВИП подарък, добавете и кутия за вино,като с нея Вашия подарък ще добие завършен вид. Към персоналното подаръчно вино можете да добавите и аксесоари за вино.
За Вашия подарък VIP-WINES.NET Ви предлага подбрани бели вина от следните сортове: шардоне, карловски мискет, траминер и совиньон блан.
Възползвайте се от нашите идеи за подаръци - качествени бели вина с индивидуални етикети, подходящи за всеки повод!Бъдете уникални с нашите оригинални подаръци!

Подарък бяло вино Шардоне

Цена: 8.80 лв.
Подарък бяло вино Шардоне.

Елегантно плодово и комплексно вино, с нотки на лимон и цитрусови плодове, изобилстващи в аромата. Вкусът е плътен, подчертаващ пикантните характеристики на носа. Вино за подарък, сорт "шардоне" е подходящ за всеки повод и празник!


ХАРАКТЕРИСТИКИ:0,75л.;алк.13об.%.
Реколта 2014г.Цена: 8.80 лв. 

preload preload preload preload preload preload preload