Подарък - вино с индивидуален етикет - Начало Подарък - вино с индивидуален етикет - Вина Подарък - вино с индивидуален етикет - Етикети Подарък - вино с индивидуален етикет - Опаковки Подарък - вино с индивидуален етикет - Общи условия Подарък - вино с индивидуален етикет - Въпроси Подарък - вино с индивидуален етикет - Контакти
Подарък - вино с етикет по поръчка!
Вина, индивидуални етикети и
опаковки по поръчка
Подаръци за Свети Валентин - 14 февруари
Корпоративни подаръци-отстъпки за фирми
Вино с фирмен етикет
Брандирани вина
Подаръци за рожден ден и юбилей
ВИНЕН МАГАЗИН - VIP-WINES
Брандирани вина за фирмени празници
Кристални чаши
Брандирано шампанско
Подаръци със снимка


Подарък за Свети Валентин - 14 февруари - вино с индивидуален етикет - с Ваша снимка и пожелание.
Виното е един романтичен подарък за Свети Валентин, тъй като тогава честваме и Трифон Зарезан - празника на лозарите. Вино с индивидуален етикет е подходящ подарък за Свети Валентин за мъж или за жена! На етикета ще разположим Вашето любовно и романтично пожелание за любимия мъж или любимата жена, за приятел или приятелка, за гадже, съпруг или съпруга. Така ще създадем оригинален и романтичен подарък за влюбени за Свети Валентин!
На 14 февруари може да съчетаете двата празника, като създадете уникален подарък за Свети Валентин, поставяйки валентинка с Ваше любовно пожелание върху бутилка избрано вино. По Ваше желание на етикета за вино ще поставим и снимка – така Вашия подарък за Свети Валентин ще бъде наистина уникален и неповторим!
Разгледайте нашите идеи за подарък за Свети Валентин!

233-124 подарък за свети валентин, подарък за 14 февруари

Цена: БЕЗПЛАТЕН
Подарък за Свети Валентин! На празника на влюбените, изразете любовта си, като поднесете неповторим подарък за Свети Валентин - вино с персонален етикет "Честит Свети Валентин". На етикета ще изпишем Вашето лично любовно пожелание и така ще създем оригинален подарък за Свети Валентин.
Подаръка е подходящ и за всеки друг романтичен повод, подарък, който ще създаде романтична атмосфера на Вашия празник. На 14 февруари празнуват и носещите имената Валентин, Валя, Вальо, Валентина. 14 февруари е и професионален празник на лозарите и винарите - какъв по - подходящ подарък за ценителите на вино от бутилка подбрано вино с индивидуален етикет?! Направете поръчка за подарък като изберете вино, етикет и опаковка / опаковката е пожелание/, а ние ще Ви изпратим проект на етикета на посочения от Вас имейл.

Цена: БЕЗПЛАТЕН 

preload preload preload preload preload preload preload