Подарък - вино с индивидуален етикет - Начало Подарък - вино с индивидуален етикет - Вина Подарък - вино с индивидуален етикет - Етикети Подарък - вино с индивидуален етикет - Опаковки Подарък - вино с индивидуален етикет - Общи условия Подарък - вино с индивидуален етикет - Въпроси Подарък - вино с индивидуален етикет - Контакти
Подарък - вино с етикет по поръчка!
Вина, индивидуални етикети и
опаковки по поръчка
Подаръци за Свети Валентин - 14 февруари
Корпоративни подаръци-отстъпки за фирми
Вино с фирмен етикет
Брандирани вина
Подаръци за рожден ден и юбилей
ВИНЕН МАГАЗИН - VIP-WINES
Брандирани вина за фирмени празници
Кристални чаши
Брандирано шампанско
Подаръци със снимка


Подарък за имен ден. Предлагаме Ви оригинален подарък - вино с индивидуален етикет "Честит имен ден" и Ваше пожелание, а ако желаете и персонална снимка!
Наближават един от най - големите български празници - Васильовден,Ивановден и Йордановден. Изберете вино, етикет и ни изпратете пожеланието за именника и ще имате оригинален подарък за Ивановден, подарък за Йордановден, подарък за Васильовден. Създайте изискан и стилен подарък за имен ден за Ваш близък човек. Поздравете по уникален начин, като му поднесете персонален подарък за имен ден! Предлагаме Ви оригинален подарък за имен ден за мъж, уникален подарък за имен ден за жена!

213-103 подарък за имен ден, подарък за Трифонов ден,podarac

Цена: БЕЗПЛАТЕН
подарък за имен ден, подарък за ,podarac za imen den, podarac za Trifonov den
Подарък за Трифонов ден /14 - ти февруари/. Идеен и тематичен подарък за имениците, носещи името Трифон и Трифонка. Четиринайсти февруари е и най - големия празник на лозари и винари, така че това е и един чудесен подарък за ценителите на виното.Оригинален подарък за имен ден за мъж, подарък за имен ден на жена.
Етикета може да бъде оформен за всеки друг желан от Вас случай и празник. Направете поръчка за подарък като изберете вино и етикет / пожелание и опаковка/, а ние ще Ви изпратим проект на етикета на посочения от Вас имейл адрес.


Цена: БЕЗПЛАТЕН 

preload preload preload preload preload preload preload