Подарък - вино с индивидуален етикет - Начало Подарък - вино с индивидуален етикет - Вина Подарък - вино с индивидуален етикет - Етикети Подарък - вино с индивидуален етикет - Опаковки Подарък - вино с индивидуален етикет - Общи условия Подарък - вино с индивидуален етикет - Въпроси Подарък - вино с индивидуален етикет - Контакти
Подарък - вино с етикет по поръчка!
Вина, индивидуални етикети и
опаковки по поръчка
Подаръци за Свети Валентин - 14 февруари
Корпоративни подаръци-отстъпки за фирми
Вино с фирмен етикет
Брандирани вина
Подаръци за рожден ден и юбилей
ВИНЕН МАГАЗИН - VIP-WINES
Брандирани вина за фирмени празници
Кристални чаши
Брандирано шампанско
Подаръци със снимка


Подарък за бебе - вино с индивидуален етикет. Изненадайте щастливото семейство по случай раждането на тяхното дете - момченце или момиченце, като им подарите уникален подарък - бутилка персонално вино с Вашите пожелания към новороденото и родителите. На етикета може да поставим и снимка и така заедно ще създадем един оригинален подарък, който ще е и скъп спомен за неговите получатели.

196-110 подарък за бебе, podarac za bebe

Цена: БЕЗПЛАТЕН
Подаръци за новородено и щастливите мама и татко. Ако сте кръстници или просто приятели на млаадо семейство сдобило се с рожба и търсите подарък - ние Ви предлагаме един тематичен подарък за новородено, който ще бъде скъп спомен за Вашите приятели. Освен детска играчка или дрешка, която да подарите за да зарадвате детето, направете иподарък за неговите родители - бутилка вино с персонален етикет, на който да бъде изписано и Вашето пожелание. Синия индивидуален етикет е подходящ подарък за раждане на момченце.
На етикета ще разположим Вашия текст, след което ще Ви изпратим проект на етикета на посочения от Вас имейл адрес.

Цена: БЕЗПЛАТЕН 

preload preload preload preload preload preload preload