Подарък - вино с индивидуален етикет - Начало Подарък - вино с индивидуален етикет - Вина Подарък - вино с индивидуален етикет - Етикети Подарък - вино с индивидуален етикет - Опаковки Подарък - вино с индивидуален етикет - Общи условия Подарък - вино с индивидуален етикет - Въпроси Подарък - вино с индивидуален етикет - Контакти
Подарък - вино с етикет по поръчка!
Вина, индивидуални етикети и
опаковки по поръчка
Корпоративни подаръци-отстъпки за фирми
Вино с фирмен етикет
Брандирани вина
Подаръци за рожден ден и юбилей
ВИНЕН МАГАЗИН - VIP-WINES
Брандирани вина за фирмени празници
Брандирано шампанско
Подаръци със снимка
Подарък за Нова година 2022
Подарък за Коледа
Новогодишни и коледни кутии за вино

БОГАТ АСОРТИМЕНТ ЕТИКЕТИ ЗА ВАШИЯ ПОДАРЪК

Разгледайте и изберете подходящ етикет за Вашият повод-подарък за рожден ден, подарък за Коледа, подарък за Нова година, подарък за Свети Валентин, подарък за юбилей, подарък за сватба, подарък за годишнина. Подарък за мъже, подарък за жени!



Подарък-за-рожден-ден
Подарък-за-рожден-ден
Подарък-за-рожден-ден
Подарък-за-рожден-ден
Подарък-за-рожден-ден
Подарък-за-рожден-ден

Влезте и разгледайте всички налични етикети.

Доставка на подарък-общи условия

Вашите поръчки се приемат чрез сайта и на e-mail: info@vip-wines.net 

ДОСТАВКА
Внимание! Цената за доставката се заплаща допълнително. За доставка се използва куриерска фирма "СПИДИ"/"ЕКОНТ", като таксата е за сметка на клиента. Пратките се доставят  до адрес или поискване от офис на куриера. 

Безплатна доставка за индивидуално договорени количества и цени.

ПЛАЩАНЕ

Внимание! Не се преимат / изпълнявят поръчки на лица под 18г.При определен приоритетен час за доставка - 2,40лв.,съгласно тарифата на куриера, без значение от стойността на доставката.

Плащането се извършва чрез наложен платеж /в брой при получаването на стоката/ или предварително по банков път на следната сметка:
Получател: ЕТ "ВИН - ЦОНЮ ВИТАНОВ"
IBAN: BG 08 CECB 9790 1097 1392 00
BIC: CECBBGSF
Централна кооперативна банка

- За въпроси, моля, обадете се на тел. 0887 374 302 или ни пишете на info@ vip-wines.net по всяко време. Ние с радост ще се отзовем!

СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА - Вашата поръчка ще бъде изпълнена до седем дни от получаване на заявката. Доставката може да бъде осъществена експресно, само при възможност за включване в нашия график – за това е необходимо да се свържете с нас на посочените телефони или да отбележите деня в който искате да получите доставката в полето "Допълнителни изисквания", което ще се появи при финализиране на Вашата поръчка, а ние ще Ви уведомим дали това е възможно.
Доставките се извършват в работни дни, в рамките на работното време и събота до обяд.
Ако решите да фиксирате часови интервал, доставката ще се извърши в неговите рамки (съгласно тарифата на куриера за фиксиран час се заплащат 2, 40лв.)
Ако имате специални изисквания за доставката – до поискване, час на доставка и т.н., моля, напишете ги в полето “Допълнителни изисквания” при потвърждаване на поръчката. В полето “ Допълнителни изисквания” може да напишете и данните за фактурата. Ако живеете извън България и искате поръчката да бъде доставена извън страната, моля свържете се с нас за уточняване начина на доставката и плащането.
След като изберете вино, индивидуален етикет и кутия (пожелание), попълнете таблицата «Адрес на доставка», а ако имате допълнителни изисквания, опишете ги в поле "Допълнителни изисквания", след което финализирайте Вашата поръчка.
Доставката ще бъде извършена от куриер на посочения от Вас адрес /в посочения интервал за доставка – ако желаете такъв/.

ПРОБЛЕМИ ПРИ ДОСТАВКА
Ако при получаване на Вашата поръчка, установите повреда или ако забавянето на доставката не е поради причини, възникнали от Ваша страна, ние заплащаме повторната доставка.

При проблеми при доставката, моля свържете се с нас на тел.:
+ 359 887 / 374 302
или изпратете имейл на адрес: info@vip-wines.net

- В страницата на всяка стока представена във vip-wines.net са посочени цената, основните характеристики на стоката и допълнителна информация целяща подпомагането на направата на информиран избор при покупката на продукта.
- vip-wines.net не носи отговорност за неточности в описанието на стоката не касаещи основните и характеристики и не претендира за изчерпателност на предоставената информация. За допълнителни въпроси и уточнения можете да изпратите запитване на посочените в секция „Контакти” форма или имейл адрес на компанията.
- vip-wines.net си запазва правото без предупреждение и по всяко време да прави промени, както в дизайна на сайта, така и в неговата функционалност, промени свързани с публикуване на нови артикули, промени в описанията на самите артикули, премахване на изчерпали се артикули, промени в куриерските фирми за доставка и промени в цените.
- Когато посетите vip-wines.net или изпращате електронни писма до нас, Вие общувате с нас по електронен път. Вие се съгласявате да комуникираме с Вас по електронен път.
- При допуснати технически грешки в сайта, vip-wines.net има правото да откаже изпълнението на поръчката и не дължи никакво обезщетение на потребителя, освен да възстанови сумите платени и/или депозирани от потребителя, ако има такива.
- За потвърждаване на поръчката Ви, наш служител ще се свърже с Вас чрез Вашия имейл или по телефона, който сте посочили.
- Ако направите поръчка на артикул/и, който се е изчерпал и не е отразен по една или друга причина, като неналична стока/и, наш служител ще се свърже с Вас за доуточняване.
- За Ваше улеснение можете да попълните името и фамилията на Ваш представител, който ще получи доставката вместо Вас на посочения адрес и ще извърши плащането.
- За улеснение на доставката, моля посочвайте телефона на лицето, което ще получи пратката!
- Ако Получателят откаже да получи пратката, отказът му се вписва в товарителницата или разносния лист и се подписва от Получателя. Отказът на Получателя да подпише се удостоверява от служител на куриерската компания.
- Не се приемат поръчки при неправилно попълнени данни за получателя или поръчващият. Системата за обработка на поръчките и анализ на риска автоматично игнорира поръчките свързани с неяснота относно име и фамилия на получателя, телефон, град, адрес, доставка.
- При начин на плащане Наложен платеж (куриер), получателят е длъжен да заплати цената на поръчката си на куриера при получаване /наложен платеж/.
- Преди да приемете пратката от куриера се уверете, че тя не е повредена, с нарушена цялост, смачкана и т.н. При проблеми с пратката, моля да се свържете с нас на момента. При невъзможност да се свържете с нас, впишете в товарителницата причината за отказа си да приемете пратката.
- vip-wines.net се задължава да използва личните данни на клиентa единствено и само за целите, предвидени в настоящите Общи условия. Ако клиентът е обявил невярна информация, това задължение се счита за невалидно. vip-wines.net се задължава да не разкрива личните данни на клиента на трети лица, освен ако не е получил изрично разрешение от него за това, или информацията трябва да бъде предоставена на оторизирани органи по силата на българското законодателство. Магазин vip-wines.net се задължава да използва личните данни, които ни предоставяте само за следните цели - обработка на клиентска поръчка, статистически цели за подобряване работата на магазина, администриране и обслужване съдържанието на магазина.
- След като поръчате стока(и) от vip-wines.net, Вие попълвате формуляра за доставка, като към сумата за стоката Ви, се начислява и съответната сума за доставка.
- Общите условия могат да бъдат актуализирани по всяко време и без предупреждение. vip-wines.net не носи никаква отговорност, ако потребителя не се е запознал с последния вариант на Общите условия.
- За всички неуредени въпроси от настоящите Общи условия между vip-wines.net и потребителя се прилагат разпоредбите на действащото законодателство на Република България.

preload preload preload preload preload preload preload