Подарък - вино с индивидуален етикет - Начало Подарък - вино с индивидуален етикет - Вина Подарък - вино с индивидуален етикет - Етикети Подарък - вино с индивидуален етикет - Опаковки Подарък - вино с индивидуален етикет - Общи условия Подарък - вино с индивидуален етикет - Въпроси Подарък - вино с индивидуален етикет - Контакти
Подарък - вино с етикет по поръчка!
Вина, индивидуални етикети и
опаковки по поръчка
Корпоративни подаръци-отстъпки за фирми
Вино с фирмен етикет
Брандирани вина
Подаръци за рожден ден и юбилей
ВИНЕН МАГАЗИН - VIP-WINES
Брандирани вина за фирмени празници
Подаръци със снимка


Поставки за бутилки за подарък.

Радгледайте нашите модели поставки за вина и стойки за бутилки вина и изберете подходящата за Вашия подарък. Повечето от поставките за бутилки вино са изработени от масивно дърво в два цвята – орех и махагон, като според модела включват две, четири или шест чаши за вино.
Предлагаме и поставки и стойки за ракия, включващи комплект от шест чаши за ракия.
Поставяйки в една такава поставка, вино с индивидуален етикет, Вие ще създадете един от най - оригиналните подаръци за Ваш близък. Този подарък несъмнено ще се превърне в скъп спомен за неговия получател.
Vip-wines.net – бъдете оригинални с нашите уникални подаръци!

25-Поставка за бутилка-Рог на изобилието

Цена: 21.80 лв.
Поставка за бутилка вино или друго питие "Рог на изобилието" - стилен подарък за всеки дом.
Тази красива и стилна поставка за вино "Рог на изобилието" е оригинален подарък за семеен празник или за официален повод. Чудесен бизнес подарък или стилно допълнение към интериора на вашия дом или офис.
Рогът на изобилието е символ на плодородие, богатство и благодат, който произлиза от древногръцката митология. Според мита, козата Амалтея, откърмила с млякото си бог Зевс. Докато си играел с Амалтея, Зевс без да иска отчупил рога ѝ. В отплата, Зевс я възнесъл на небето, а от рога започнали да се изливат плодове, цветя и зърно.

Материал: полирезин.
Размер: височина: 15 см., дължина: 20см, ширина 17 см.

Цена: 21.80 лв. 

preload preload preload preload preload preload preload