Подарък - вино с индивидуален етикет - Начало Подарък - вино с индивидуален етикет - Вина Подарък - вино с индивидуален етикет - Етикети Подарък - вино с индивидуален етикет - Опаковки Подарък - вино с индивидуален етикет - Общи условия Подарък - вино с индивидуален етикет - Въпроси Подарък - вино с индивидуален етикет - Контакти
Подарък - вино с етикет по поръчка!
Вина, индивидуални етикети и
опаковки по поръчка
Корпоративни подаръци-отстъпки за фирми
Вино с фирмен етикет
Брандирани вина
Подаръци за рожден ден и юбилей
ВИНЕН МАГАЗИН - VIP-WINES
Брандирани вина за фирмени празници
Подаръци със снимка


Подарък за бебе - вино с индивидуален етикет. Изненадайте щастливото семейство по случай раждането на тяхното дете - момченце или момиченце, като им подарите уникален подарък - бутилка персонално вино с Вашите пожелания към новороденото и родителите. На етикета може да поставим и снимка и така заедно ще създадем един оригинален подарък, който ще е и скъп спомен за неговите получатели.

196-111 подарък за бебе, podarac za bebe

Цена: БЕЗПЛАТЕН
Подарък за новородено и щастливите мама и татко. Ако сте кръстници или просто приятели на младо семейство сдобило се с рожба и търсите подарък - ние Ви предлагаме един тематичен подарък за новородено, който ще бъде скъп спомен за Вашите приятели - бутилка вино с персонален етикет, на който да бъде изписано и Вашето пожелание.

Цена: БЕЗПЛАТЕН 

preload preload preload preload preload preload preload