Подарък - вино с индивидуален етикет - Начало Подарък - вино с индивидуален етикет - Вина Подарък - вино с индивидуален етикет - Етикети Подарък - вино с индивидуален етикет - Опаковки Подарък - вино с индивидуален етикет - Общи условия Подарък - вино с индивидуален етикет - Въпроси Подарък - вино с индивидуален етикет - Контакти
Подарък - вино с етикет по поръчка!
Вина, индивидуални етикети и
опаковки по поръчка
Корпоративни подаръци-отстъпки за фирми
Вино с фирмен етикет
Брандирани вина
Подаръци за рожден ден и юбилей
ВИНЕН МАГАЗИН - VIP-WINES
Брандирани вина за фирмени празници
Подаръци със снимка


Наближава Великден - най-големия празник за православните християни – зарадвайте своите близки с уникален подарък!
Великден е свят празник, на който се събираме с роднини и близки хора. По този повод, Ви предлагаме да изберете от нашите оригинални подаръци за Великден, с които да зарадвате най – близките си хора. Изразете своите благопожелания по повод Великден и изненадайте своите приятели и роднини, като подарите вино с персонализиран етикет, на който ще поставим Вашето лично пожелание- създайте уникален подарък!
Вино с индивидуален етикет е оригинален подарък за всеки повод и празник. В тази категория може да изберете от нашите тематични етикети за вино за Великден, на които да поставите Ваш текст, лого или снимка. Така ще създадете неповторим , личен и уникален подарък за Великден!
През 2018 година празнуваме Великден на 8 април. Тогава, според християнската религия честваме Възкресение Христово (Великден) и възкръсването на Исус Христос на третия ден, след като е разпънат на кръст.
Великден е празник, в който се отдаваме на традиционните християнски ритуали като боядисване на яйца, посещение на църква и срещи с нашите близки. По този повод може да допълните празничната атмосфера с вино с персонализиран етикет. Ако пък сте канени на гости на Великден, може да подарите неповторим великденски подарък на своите домакини и да ги поздравите по уникален начин, като им подарите оригинален, изискан и личен подарък – вино с персонален етикет!!!

605-Великденски подарък

Цена: БЕЗПЛАТЕН
Великденски подарък - вино с индивидуален етикет!

Цена: БЕЗПЛАТЕН 

preload preload preload preload preload preload preload