Подарък - вино с индивидуален етикет - Начало Подарък - вино с индивидуален етикет - Вина Подарък - вино с индивидуален етикет - Етикети Подарък - вино с индивидуален етикет - Опаковки Подарък - вино с индивидуален етикет - Общи условия Подарък - вино с индивидуален етикет - Въпроси Подарък - вино с индивидуален етикет - Контакти
Подарък - вино с етикет по поръчка!
Вина, индивидуални етикети и
опаковки по поръчка
Корпоративни подаръци-отстъпки за фирми
Вино с фирмен етикет
Брандирани вина
Подаръци за рожден ден и юбилей
ВИНЕН МАГАЗИН - VIP-WINES
Брандирани вина за фирмени празници
Подаръци със снимка


Подарък за сватба - вино с индивидуален етикет! Забравете за стандарттните сватбени подаръци, а подарете отношение като създадете един неповторим подарък за сватба за Вашите приятели или роднини! Изпратете ни Вашето пожелание и снимка на младоженците, а ние ще се погрижим да създадем оригинален подарък за сватба. Виното е един класически и скъп подарък, подходящ за сватба, а съчетаването му с персонално пожелание го прави наистина уникален подарък за сватба. Предлагаме Ви подходящ подарък за сребърна сватба, подарък за златна сватба, подарък за диамантена сватба, както и за друга годишнина от сватба. Доверете ни се и заедно ще създадем оригинален подарък за сватба с Ваше лично пожелание и снимка. Този уникален сватбен подарък наистина ще се запомни и ще бъде скъп спомен за младоженците или пък за гостите на сватбата!
Вино с индивидуален етикет е подходящ подарък за младоженците или пък за кумовете на сватбата – защото показва Вашето лично отношение. Поднесете Вашите пожелания към младоженците по един оригинален начин – на етикета на бутилка вино с гарантирано качество.
Всеки един от предлаганите от VIP-WINES.NET етикети за вино може да бъде оформен за сватба или годишнина от сватба. Ние ще разработим за Вашата сватба безплатно етикет по Ваш вкус и желание, за да създадете един изискан и неповторим подарък! Бъдете оригинални с предлаганите от нас уникални подаръци!

075-87 подарък за сватба, podarac za svatba

Цена: БЕЗПЛАТЕН
Подарък за сватба. Оригинален подарък - вино и етикет "Честита сватба". Подарък подходящ за сватба, годеж или годишнина от сватба, за кумове или от кумове, както и за всеки друг повод. В горната част на етикета ще разположим текст за Вашия повод - сватба, годеж или годишнина. Под него ще разположим желаната от Вас снимка. Снимката изпратете на имейл info@vip-wines.net, а под снимката ще изпишем и Вашия текст. Подходящо е кратко пожелание. Вино с този етикет е подходящ подарък и за Свети Валентин. Етикета може да бъде оформен за друг желан от Вас повод.

Цена: БЕЗПЛАТЕН 

preload preload preload preload preload preload preload