Подарък - вино с индивидуален етикет - Начало Подарък - вино с индивидуален етикет - Вина Подарък - вино с индивидуален етикет - Етикети Подарък - вино с индивидуален етикет - Опаковки Подарък - вино с индивидуален етикет - Общи условия Подарък - вино с индивидуален етикет - Въпроси Подарък - вино с индивидуален етикет - Контакти
Подарък - вино с етикет по поръчка!
Вина, индивидуални етикети и
опаковки по поръчка
техническа профилактика


Подарък червено вино с индивидуален етикет - уникален подарък!

Направете оригинален подарък бутилка качествено червено вино, на което ще поставим етикет с Ваше пожелание и снимка. Ако желаете, може да опаковате виното в луксозна кутия за вино и така да направите своя подарък още по неповторим. Може да съчетаете бутилката вино и с аксесоари за вино – подходящо допълнение към Вашия подарък.
Вече не е нужно да се чудите какво да подарите и дали другите няма да подарят същия подарък. Вашият подарък със сигурност ще е единствен и неповторим, защото е персонализиран и по оригинален начин показва Вашето лично отношение. Бъдете уникални с нашите оригинални подаръци!
В категорията ВИНА се предлагат следните сортове вина: каберне совиньон, мерло, гъмза и купажни вина.
На всяко от тях ние ще поставим Вашия етикет по поръчка, с Вашия персонален текст и снимка. Гарантираме, че ще поднесете един от най – оригиналните подаръци, подходящ да всеки повод и ще оставите скъп спомен у получателя на подаръка!
Индивидуалните вина са подходящи подаръци както за мъже, така и за жени. По принцип виното е един класически и скъп подарък, а съчетаването му с персонален етикет го прави един от най – стилните и уникални подаръци.
VIP-WINES.NET Ви пожелава приятен празник и наздраве!

Подарък червено вино Каберне Совиньон "Най -поръчвани"

Цена: 14.50 лв.
Подарък червено вино Каберне Совиньон - великолепно Каберне - комбинация от индивидуално селектирани вина от подбрано грозде. Това вино има плътен, рубинено червен цвят, аромат на касис, шоколад и зрели плодове и изключително плътно тяло. Притежава елегантни танини и ванилов вкус, благодарение на отлежаването си в малки дъбови бъчви. Подходящо да му се насладите сега или да го оставите за отлежаване. Възможна е появата на благородна утайка.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:
0,75л.;алк.13об.%
Реколта: 2016г.

Подходящ подарък за всеки повод - подарък за мъж или подарък за жена! Подарък за рожден ден, юбилей, подарък за нова година, подарък за коледа или ...

Цена: 14.50 лв. 

preload preload preload preload preload preload preload