Подарък - вино с индивидуален етикет - Начало Подарък - вино с индивидуален етикет - Вина Подарък - вино с индивидуален етикет - Етикети Подарък - вино с индивидуален етикет - Опаковки Подарък - вино с индивидуален етикет - Общи условия Подарък - вино с индивидуален етикет - Въпроси Подарък - вино с индивидуален етикет - Контакти
Подарък - вино с етикет по поръчка!
Вина, индивидуални етикети и
опаковки по поръчка
Подаръци за Свети Валентин - 14 февруари
Корпоративни подаръци-отстъпки за фирми
Вино с фирмен етикет
Брандирани вина
Подаръци за рожден ден и юбилей
ВИНЕН МАГАЗИН - VIP-WINES
Брандирани вина за фирмени празници
Кристални чаши
Брандирано шампанско
Подаръци със снимка


Подарък червено вино с индивидуален етикет - уникален подарък!

Направете оригинален подарък бутилка качествено червено вино, на което ще поставим етикет с Ваше пожелание и снимка. Ако желаете, може да опаковате виното в луксозна кутия за вино и така да направите своя подарък още по неповторим. Може да съчетаете бутилката вино и с аксесоари за вино – подходящо допълнение към Вашия подарък.
Вече не е нужно да се чудите какво да подарите и дали другите няма да подарят същия подарък. Вашият подарък със сигурност ще е единствен и неповторим, защото е персонализиран и по оригинален начин показва Вашето лично отношение. Бъдете уникални с нашите оригинални подаръци!
В категорията ВИНА се предлагат следните сортове вина: каберне совиньон, мерло, гъмза и купажни вина.
На всяко от тях ние ще поставим Вашия етикет по поръчка, с Вашия персонален текст и снимка. Гарантираме, че ще поднесете един от най – оригиналните подаръци, подходящ да всеки повод и ще оставите скъп спомен у получателя на подаръка!
Индивидуалните вина са подходящи подаръци както за мъже, така и за жени. По принцип виното е един класически и скъп подарък, а съчетаването му с персонален етикет го прави един от най – стилните и уникални подаръци.
VIP-WINES.NET Ви пожелава приятен празник и наздраве!

Подарък червено вино Каберне Совиньон х Мерло х Гъмза

Цена: 28.00 лв.
Подарък червено вино Каберне Совиньон х Мерло х Гъмза. ПРЕПОРЪЧВАНО!

Вино с интензивен, тъмно - рубинов цвят. Усещат се аромати на зрели череши, касис и червени плодове, благодарение на Кабернето и Мерлото и загадъчна нотка на касис придадена от Гъмзата. Вино с изключително мощтно тяло и много добра структура. Добре вплетени дъбови нотки на американските дъбовe завършват букета на това уникално купажно вино, събрало в себе си най-доброто от тези сортове. Възможна е появата на благородна утайка.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:0,75л.;алк.13об.%
Реколта: 2013г.
На това превъзходно вино може да се насладите сега или да го оставите за стареене във вашата енотека.
Перфектен подарък за ценители на виното!

Цена: 28.00 лв. 

preload preload preload preload preload preload preload