Подарък - вино с индивидуален етикет - Начало Подарък - вино с индивидуален етикет - Вина Подарък - вино с индивидуален етикет - Етикети Подарък - вино с индивидуален етикет - Опаковки Подарък - вино с индивидуален етикет - Общи условия Подарък - вино с индивидуален етикет - Въпроси Подарък - вино с индивидуален етикет - Контакти
Подарък - вино с етикет по поръчка!
Вина, индивидуални етикети и
опаковки по поръчка
Корпоративни подаръци-отстъпки за фирми
Вино с фирмен етикет
Брандирани вина
Подаръци за рожден ден и юбилей
ВИНЕН МАГАЗИН - VIP-WINES
Брандирани вина за фирмени празници
Подаръци със снимка


VIP-WINES.NET е онлайн магазин за продажба на вино с индивидуален етикет. На етикетите за бутилки, ние ще поставим Вашето пожелание, снимка или лого! Всеки един от предлаганите от нас етикети за вино, може да бъде оформен за желания от Вас повод.

Предлагаме Ви оригинален и уникален подарък - подарък за рожден ден, подарък за Коледа, подарък за Нова година, подарък за 14 февруари-Св.Валентин, подарък за имен ден, подарък за сватба, подарък за годишнина, подарък за юбилей, подарък за кръщене, подарък за раждане на дете, подарък за фирмен юбилей, подарък за мъж, подарък за жена!Идея за подарък!

Виното е един класически и стилен подарък. Съчетаването му с индивидуален етикет, на който ще поставим Вашето лично пожелание, снимка или каквото пожелаете го превръща в уникален и личен подарък, чрез който може да покажете своето отношение, благодарност или просто  да зарадвате свой близък човек за неговия рожден ден или друг повод.

Да подариш подарък – начин да направим някой по – щастлив. Размяната на подаръци между гост и домакин е традиционна практика, а представяте ли си колко впечатлен ще е получателя на подаръка, когато види Вашето лично благопожелание и своя лик на етикета на бутилката вино. 

Независимо за кого - за мъж или жена, за момче или момиче - избирайки подбрано вино с индивидуален етикет ще създадете оригинален подарък за рожден ден, подарък за Коледа, подарък за Нова година, подарък за 14 февруари - Св.Валентин, подарък за имен ден, подарък за сватба, подарък за годишнина, подарък за юбилей, подарък за кръщене, подарък за раждане на дете, подарък за фирмен юбилей или за друг празник или повод!, Предлагаме Ви подходящ подарък, както  за мъж, така и за жена, една чудесна дея за персонален подарък! 

Предлагаме Ви богат асортимент етикети за бутилки. Етикетите за бутилки са групирани в следните категории: Подарък за рожден ден, Корпоративен подарък-брандиране на вина, Подарък за мъж, Подарък за сватба, Подарък за годишнина, Подарък за юбилей, Подарък за жена, Идея за подарък, Оригинален подарък,Подарък за кръщене,Подарък за имен ден, Подарък за Свети Валентин, Подарък за абитуриентски бал, Подарък за Коледа, Подарък за Нова година 2015, Подарък за адвокат, Подарък за лекар, Подарък според зодията, Подарък за бебе, Подарък за 8 март, Подаръци със снимка, Подаръци за шеф или шефка, Подарък за феновете на футбола.

Независимо от категориите, в които са групирани етикетите за бутилки, всеки един от тях може да бъде оформен за желания от вас повод и празник.

Изпратете ни ваш собствен етикет:

Ваш етикетили изберете един от нашите готови етикети


000

Цена: БЕЗПЛАТЕН

001-30 подарък за рожден ден

Цена: БЕЗПЛАТЕН

002-27 подарък за рожден ден

Цена: БЕЗПЛАТЕН

003-304 подарък за рожден ден, podarac za rojden den

Цена: БЕЗПЛАТЕН

004-104 подарък за рожден ден

Цена: БЕЗПЛАТЕН

005-14 подарък за рожден ден, podarac za rozden den

Цена: БЕЗПЛАТЕН

006-16 подарък за рожден ден

Цена: БЕЗПЛАТЕН

007-15 подарък за рожден ден

Цена: БЕЗПЛАТЕН

008-54 подарък за рожден ден

Цена: БЕЗПЛАТЕН

009-10 подарък за рожден ден,podarac za rojden den

Цена: БЕЗПЛАТЕН

009-9 подарък за рожден ден

Цена: БЕЗПЛАТЕН

010-10 подарък за рожден ден

Цена: БЕЗПЛАТЕН

010-11 подарък за рожден ден,podarac za rojden den

Цена: БЕЗПЛАТЕН

011-11 подарък за рожден ден,podarac za rojden den

Цена: БЕЗПЛАТЕН

012-43 подарък за рожден ден

Цена: БЕЗПЛАТЕН

preload preload preload preload preload preload preload