Подарък - вино с индивидуален етикет - Начало Подарък - вино с индивидуален етикет - Вина Подарък - вино с индивидуален етикет - Етикети Подарък - вино с индивидуален етикет - Опаковки Подарък - вино с индивидуален етикет - Общи условия Подарък - вино с индивидуален етикет - Въпроси Подарък - вино с индивидуален етикет - Контакти
Подарък - вино с етикет по поръчка!
Вина, индивидуални етикети и
опаковки по поръчка
Корпоративни подаръци-отстъпки за фирми
Вино с фирмен етикет
Брандирани вина
Подаръци за рожден ден и юбилей
ВИНЕН МАГАЗИН - VIP-WINES
Брандирани вина за фирмени празници
Подаръци със снимка


Подарък за Свети Валентин - 14 февруари - вино с индивидуален етикет - с Ваша снимка и пожелание.
Виното е един романтичен подарък за Свети Валентин, тъй като тогава честваме и Трифон Зарезан - празника на лозарите. Вино с индивидуален етикет е подходящ подарък за Свети Валентин за мъж или за жена! На етикета ще разположим Вашето любовно и романтично пожелание за любимия мъж или любимата жена, за приятел или приятелка, за гадже, съпруг или съпруга. Така ще създадем оригинален и романтичен подарък за влюбени за Свети Валентин!
На 14 февруари може да съчетаете двата празника, като създадете уникален подарък за Свети Валентин, поставяйки валентинка с Ваше любовно пожелание върху бутилка избрано вино. По Ваше желание на етикета за вино ще поставим и снимка – така Вашия подарък за Свети Валентин ще бъде наистина уникален и неповторим!
Разгледайте нашите идеи за подарък за Свети Валентин!

231-76 подарък за Свети валентин, подарък за 14 февруари

Цена: БЕЗПЛАТЕН
Подарък за Свети Валентин! Ако искате нестандартен подарък - подарете вино с персонален етикет "Честит Свети Валентин!", на който да изпишете Вашето лично признание и обяснение в любов.
Подарък подходящ и за всеки романтичен повод, подарък, който ще създаде романтична атмосфера на Вашия празник. На четиринайсти февруари, освен влюбените празнуват и всички, носещи имената Валентин, Валя, Вальо, Валентина.
Влюбените изразяват любовта си един към друг, дарявайки подарък - символ на любовта. Ако искате да поднесете нетрадиционен и уникален подарък за Свети Валентин, напишете Вашето пожелание на избран от Вас етикет и създайте един неповторим подарък за любимия човек.
14 февруари е и професионален празник на лозарите и винарите - какъв по - подходящ подарък за ценителите на вино. Ако вашия любим или любима са такива - поднесете им от бутилка подбрано вино с индивидуален етикет и Вашата изненада ще бъде оценена! Направете поръчка за подарък за Св. Валентин, като изберете вино, етикет и опаковка /пожелание/, а ние ще Ви изпратим проект на етикета.

Цена: БЕЗПЛАТЕН 

preload preload preload preload preload preload preload