Подарък - вино с индивидуален етикет - Начало Подарък - вино с индивидуален етикет - Вина Подарък - вино с индивидуален етикет - Етикети Подарък - вино с индивидуален етикет - Опаковки Подарък - вино с индивидуален етикет - Общи условия Подарък - вино с индивидуален етикет - Въпроси Подарък - вино с индивидуален етикет - Контакти
Подарък - вино с етикет по поръчка!
Вина, индивидуални етикети и
опаковки по поръчка
Подаръци за Свети Валентин - 14 февруари
Корпоративни подаръци-отстъпки за фирми
Вино с фирмен етикет
Брандирани вина
Подаръци за рожден ден и юбилей
ВИНЕН МАГАЗИН - VIP-WINES
Брандирани вина за фирмени празници
Кристални чаши
Брандирано шампанско
Подаръци със снимка


Подарък за имен ден. Предлагаме Ви оригинален подарък - вино с индивидуален етикет "Честит имен ден" и Ваше пожелание, а ако желаете и персонална снимка!
Наближават един от най - големите български празници - Васильовден,Ивановден и Йордановден. Изберете вино, етикет и ни изпратете пожеланието за именника и ще имате оригинален подарък за Ивановден, подарък за Йордановден, подарък за Васильовден. Създайте изискан и стилен подарък за имен ден за Ваш близък човек. Поздравете по уникален начин, като му поднесете персонален подарък за имен ден! Предлагаме Ви оригинален подарък за имен ден за мъж, уникален подарък за имен ден за жена!

221-256 подарък за имен ден, подарък за Никулден,podarac

Цена: БЕЗПЛАТЕН
Подарък за 6-ти декември - "Честит Никулден!". Никулден е православен празник на Свети Николай - покровител на моряците, пътешествениците и банкерите. Вино с етикет "Честит Никулден!" е уникален подарък, с който да подарите на Ваш близък, носещ имената: Николай, Никола, Нейчо, Николина, Николета, Кольо или пък да поздравите свой приятел или приятелка, които имат професионален празник и работят като банкери и моряци.Уникален подарък за имен ден на мъж, подарък за имен ден на жена.
Етикета може да е създаден за всеки желан от Вас случай и празник. Направете поръчка за подарък за Никулден като изберете вино, етикет и опаковка/опаковката за вино е пожелание/, а ние ще Ви изпратим проект на етикета на посочения от Вас имейл адрес.

подарък за имен ден, подарък за Никулден,podarac za imen den, podarac za Nikulden

Цена: БЕЗПЛАТЕН 

preload preload preload preload preload preload preload