Подарък - вино с индивидуален етикет - Начало Подарък - вино с индивидуален етикет - Вина Подарък - вино с индивидуален етикет - Етикети Подарък - вино с индивидуален етикет - Опаковки Подарък - вино с индивидуален етикет - Общи условия Подарък - вино с индивидуален етикет - Въпроси Подарък - вино с индивидуален етикет - Контакти
Подарък - вино с етикет по поръчка!
Вина, индивидуални етикети и
опаковки по поръчка
Корпоративни подаръци-отстъпки за фирми
Вино с фирмен етикет
Брандирани вина
Подаръци за рожден ден и юбилей
ВИНЕН МАГАЗИН - VIP-WINES
Брандирани вина за фирмени празници
Подаръци със снимка


ПОДАРЪК ЗА РОЖДЕН ДЕН - вино с индивидуален етикет!!!
Създайте оригинален подарък за рожден ден – вино с персонален етикет. Изпратете ни Вашето лично пожелание, а ние ще го поставим върху избрания етикет за рожден ден. Може да персонализирате още повече подаръка си за рожден ден, като на етикета за вино поставите и снимката на рожденника!
VIP-WINES.NET Ви предлага идея за подарък за рожден ден, която наистина ще впечатли рожденика - вино с индивидуален етикет е персонален и личен подарък, който наистина ще се запомни.
Подаръка е подходящ за мъж или жена, за всеки празник и повод!
Всеки един от предлаганите от VIP-WINES.NET етикети за вино може да бъде оформен за рожден ден или друг празник. Ние ще разработим за Вас безплатно етикет по Ваш вкус и желание, за да създадете един изискан и неповторим подарък! Бъдете оригинални с предлаганите от нас уникални подаръци!

004-104 подарък за рожден ден

Цена: БЕЗПЛАТЕН
Подарък за рожден ден - "Персонален етикет - Честит рожден ден!".Подарък за рожден ден на мъж, подарък за рожден ден на жена, подарък за рожден ден на съпруг, подарък за рожден ден на съпруга, подарък за рожден ден на момче, подарък за рожден ден на момиче, подарък за рожден ден на шеф, подарък за рожден ден на шефка, подарък за рожден ден на приятел, подарък за рожден ден на приятелка, подарък за рожден ден на влюбени, подарък за рожден ден на гадже – момче или момиче, или друг близък човек.
Етикета може да бъде оформен за друг желан от Вас повод.

Цена: БЕЗПЛАТЕН 

preload preload preload preload preload preload preload