Подарък - вино с индивидуален етикет - Начало Подарък - вино с индивидуален етикет - Вина Подарък - вино с индивидуален етикет - Етикети Подарък - вино с индивидуален етикет - Опаковки Подарък - вино с индивидуален етикет - Общи условия Подарък - вино с индивидуален етикет - Въпроси Подарък - вино с индивидуален етикет - Контакти
Подарък - вино с етикет по поръчка!
Вина, индивидуални етикети и
опаковки по поръчка
Корпоративни подаръци-отстъпки за фирми
Вино с фирмен етикет
Брандирани вина
Подаръци за рожден ден и юбилей
ВИНЕН МАГАЗИН - VIP-WINES
Брандирани вина за фирмени празници
Подаръци със снимка

БОГАТ АСОРТИМЕНТ ЕТИКЕТИ ЗА ВАШИЯ ПОДАРЪК

Разгледайте и изберете подходящ етикет за Вашият повод-подарък за рожден ден, подарък за Коледа, подарък за Нова година, подарък за Свети Валентин, подарък за юбилей, подарък за сватба, подарък за годишнина. Подарък за мъже, подарък за жени!Подарък-за-рожден-ден
Подарък-за-рожден-ден
Подарък-за-рожден-ден
Подарък-за-рожден-ден
Подарък-за-рожден-ден
Подарък-за-рожден-ден

Влезте и разгледайте всички налични етикети.

Често задавани въпроси

1. Може ли за своя подарък -вино с персонален етикет, да избера дизайн на етикет за "Юбилей" и да си поръчм този етикет за кръщене, имен ден или друг повод?

2. Може ли текста изписан върху етикета за бъде заменен с друг текст?

3. За колко време става доставката на подаръци?

4. Как да направя своята поръчка за подарък?

5. Колко струва доставката?


Може ли за своя подарък -вино с персонален етикет, да избера дизайн на етикет за "Юбилей" и да си поръчм този етикет за кръщене, имен ден или друг повод?

Да. Посочените върху етикетите празници са само примерни. Всеки етикет може да бъде оформен за желан от Вас повод и празник. 

Може ли текста изписан върху етикета за бъде заменен с друг текст?

Да, просто напишете текста който искате  да е изписан на етикета, а ако желаете и от кого  и за кого е предназначено виното с персонален етикет.

За колко време става доставката на подаръци?

Доставката на Вашия подарък става до седем дни от получаване на заявката. Възможна е и експресна доставка, при възможност за включване в нашия график. Ако желаете доставката на Вашия подарък да бъде извършена на определена дата или в рамките на определен период, напишете това в полето "Допълнитилни изисквания", което ще се появи при финализиране на Вашата поръчка.

Как да направя своята поръчка за подарък?

 Може да започнете Вашата поръчка по един от следните начини:

1/избор на етикет и написване на Вашето пожелание за етикета, след което ще имате възможност да изберете вино и ако желаете кутия за вино. След това имате възможност да добавите към Вашата поръчка друго вино с етикет по поръчка или аксесоари за вино към Вашата поръчка, като натиснете бутона "Продължи да пазаруваш". 

2/избор на вино и избор на етикет и пожелание за етикета. След това ще имате възможност да изберете кутия за вино. Имате възможност да добавите към Вашата поръчка друго вино с етикет по поръчка или аксесоари за вино към Вашата поръчка, като натиснете бутона "Продължи да пазаруваш".

Когато качвате свой дизайн на етикет или снимка, моля имайте предвид следните изисквания: файла трябва да е с максимална големина 2 MB, а формата може да е един от изброените долу

JPG

GIF

PNG

AI

PSD

EPS

В случай че не желаете да поръчвате кутия, оставете отметката в полето "Без опаковка", което се намира в горната част на страницата. 

Може да поръчате и само аксесоари или кутии за вино.

След като изберете продуктите, финализирайте Вашата поръчка. Важно условие е в задължителните полета да напишете валидни данни за да може да се свържем с Вас. След като получим поръчката Ви на посочения от Вас етикет ще Ви изпратим проект на етикета за одобрение.

 

 

Колко струва доставката?

 За доставка се използва куриерска фирма "СПИДИ", като таксата е за сметка на клиента. Пратките се доставят  до поискване от офис на "СПИДИ" или до Ваш адрес.

При определен приоритетен час за доставка - 2,40лв.,съгласно тарифата на куриера.


preload preload preload preload preload preload preload