Подарък - вино с индивидуален етикет - Начало Подарък - вино с индивидуален етикет - Вина Подарък - вино с индивидуален етикет - Етикети Подарък - вино с индивидуален етикет - Опаковки Подарък - вино с индивидуален етикет - Общи условия Подарък - вино с индивидуален етикет - Въпроси Подарък - вино с индивидуален етикет - Контакти
Подарък - вино с етикет по поръчка!
Вина, индивидуални етикети и
опаковки по поръчка
Корпоративни подаръци-отстъпки за фирми
Вино с фирмен етикет
Брандирани вина
Подаръци за рожден ден и юбилей
ВИНЕН МАГАЗИН - VIP-WINES
Брандирани вина за фирмени празници
Подаръци със снимка


Подаръчни кошници с качествено вино и индивидуален етикет - уникален подарък!
Направете неповторим и оригинален подарък - бутилка качествено вино, поставено в подаръчна кошница, с персонален етикет, на който е поставено Ваше пожелание и снимка.
Не е нужно да се чудите какво да подарите и дали другите няма да подарят същия подарък. Вашият подарък със сигурност ще е единствен и неповторим, защото е персонализиран и по оригинален начин показва Вашето лично отношение към получателя. Бъдете уникални с нашите оригинални подаръци!
В кошниците е поставено вино, сорт Каберне Совиньон, но по Веше желание виното може да бъде заменено с друго вино от предлаганите в сайта.
Предлагаме Ви подаръци, подходящи да всеки повод, които гарантирано ще бъдат скъп спомен за получателя на подаръка!
Индивидуалните вина са подходящи подаръци за мъже и за жени. Виното е един класически и скъп подарък, а съчетаването му с персонален етикет и аранжировката му в подаръчна кошница го прави един от най – стилните и уникални подаръци.
VIP-WINES.NET Ви пожелава приятен празник и наздраве!

Подаръчна кошница с вино

Цена: 26.70 лв.

Подаръчна кошница с персонално вино

Цена: 30.20 лв.

Подаръчна кошница с персонално вино

Цена: 32.40 лв.

preload preload preload preload preload preload preload