Подарък - вино с индивидуален етикет - Начало Подарък - вино с индивидуален етикет - Вина Подарък - вино с индивидуален етикет - Етикети Подарък - вино с индивидуален етикет - Опаковки Подарък - вино с индивидуален етикет - Общи условия Подарък - вино с индивидуален етикет - Въпроси Подарък - вино с индивидуален етикет - Контакти
Подарък - вино с етикет по поръчка!
Вина, индивидуални етикети и
опаковки по поръчка
техническа профилактика


Подарък за годишнина - вино с индивидуален етикет! Търсите подарък за годишнина от сватба, подарък за годишнина на мъж или подарък за годишнина на жена. Предлагаме Ви един класически подарък за годишнина - подбрано качествено вино. Постявяйки на бутилката вино персонален етикет с Ваше пожелание за празника и снимка, Вие ще създадете един не само оригинален подарък, но и неповторим подарък, който щебъде оценен. Подарете лично отношение за предстоящия празник: годишнина на мъж, годишнина на жена или годишнина от сватба. Изберете подарък от VIP-WINES.NET, а ние ще разработим за Вас безплатно етикет за вино по Ваш вкус и желание. Всеки един от етикетите за вино може да бъде оформен за годишнина. Бъдете оригинални с нашите подаръци!

099-100-подарък за годишнина,,podarac-godishninina

Цена: БЕЗПЛАТЕН
Оригинален подарък - вино и етикет "Честита годишнина". Бутилка вино с този етикет е подходящ подарък и за Свети Валентин, сватба, годеж, рожден ден или друг повод. Етикета може да бъде оформен и за всеки друг желан от Вас повод. След даване на Вашата заявка, ще Ви изпратим проект на етикета на посочения от Вас имейл адрес, за одобрение.

Цена: БЕЗПЛАТЕН 

preload preload preload preload preload preload preload