Подарък - вино с индивидуален етикет - Начало Подарък - вино с индивидуален етикет - Вина Подарък - вино с индивидуален етикет - Етикети Подарък - вино с индивидуален етикет - Опаковки Подарък - вино с индивидуален етикет - Общи условия Подарък - вино с индивидуален етикет - Въпроси Подарък - вино с индивидуален етикет - Контакти
Подарък - вино с етикет по поръчка!
Вина, индивидуални етикети и
опаковки по поръчка
Подаръци за Свети Валентин - 14 февруари
Корпоративни подаръци-отстъпки за фирми
Вино с фирмен етикет
Брандирани вина
Подаръци за рожден ден и юбилей
ВИНЕН МАГАЗИН - VIP-WINES
Брандирани вина за фирмени празници
Кристални чаши
Брандирано шампанско
Подаръци със снимка


Подарък за Димитровден - вино с индивидуален етикет!
На 26 октомври почитаме паметта на Свети Димитър. Честваме имен ден на носещите имената Димитър, Димитрина, Димо, Дичо, Драган, Митко, Митра. Предлагаме Ви оригинален подарък за имен ден – Димитровден – вино с персонален етикет, на който ще бъде поставено Вашето пожелание и снимка!
Поръчайте Вашия личен подарък за Димитровден - изберете вино и етикет с персонално пожелание, а ако желаете и опаковка и създайте един неповторим и уникален подарък за Димитровден.

Датата 26 октомври е приета и за ден на Сливен, Видин и Айтос. Димитровден е приет също като ден на строителя. Празнуват всички архитекти, проектанти, строителни инженери и всички заети в сферата на строителството. Ако празнувате деня на строителя или искате да поздравите Ваш близък като го изненадате с подарък за деня на строителя – доверете ни се и заедно ще създадем уникален подарък за деня на строителя – Димитровден -26.10.2011г.!!!
Димитровден е и професионален празник и на ковачите, техниците, инженерите и металурзите.
Бъдете оригинални с един уникален подарък за Димитровден 26.10.2011 - вино с персонален етикет!

подарък за Димитровден, подарък за 26.10.2011, подарък за Димитровден 2011,ПОДАРЪК ЗА ДИМИТРОВДЕН,подарък за деня на строителя,подарък за Димитър

265-ПОДАРЪК ЗА ДИМИТРОВДЕН,подарък за деня на строителя

Цена: БЕЗПЛАТЕН
ПОДАРЪК ЗА ДИМИТРОВДЕН,подарък за деня на строителя

Цена: БЕЗПЛАТЕН 

preload preload preload preload preload preload preload