Подарък - вино с индивидуален етикет - Начало Подарък - вино с индивидуален етикет - Вина Подарък - вино с индивидуален етикет - Етикети Подарък - вино с индивидуален етикет - Опаковки Подарък - вино с индивидуален етикет - Общи условия Подарък - вино с индивидуален етикет - Въпроси Подарък - вино с индивидуален етикет - Контакти
Подарък - вино с етикет по поръчка!
Вина, индивидуални етикети и
опаковки по поръчка
Корпоративни подаръци-отстъпки за фирми
Вино с фирмен етикет
Брандирани вина
Подаръци за рожден ден и юбилей
ВИНЕН МАГАЗИН - VIP-WINES
Брандирани вина за фирмени празници
Подаръци със снимка


Подарък за Свети Валентин - 14 февруари - вино с индивидуален етикет - с Ваша снимка и пожелание.
Виното е един романтичен подарък за Свети Валентин, тъй като тогава честваме и Трифон Зарезан - празника на лозарите. Вино с индивидуален етикет е подходящ подарък за Свети Валентин за мъж или за жена! На етикета ще разположим Вашето любовно и романтично пожелание за любимия мъж или любимата жена, за приятел или приятелка, за гадже, съпруг или съпруга. Така ще създадем оригинален и романтичен подарък за влюбени за Свети Валентин!
На 14 февруари може да съчетаете двата празника, като създадете уникален подарък за Свети Валентин, поставяйки валентинка с Ваше любовно пожелание върху бутилка избрано вино. По Ваше желание на етикета за вино ще поставим и снимка – така Вашия подарък за Свети Валентин ще бъде наистина уникален и неповторим!
Разгледайте нашите идеи за подарък за Свети Валентин!

239-101 подарък за Св. Валентин, подарък за 14 февруари

Цена: БЕЗПЛАТЕН
Подарък за Свети Валентин за момче или момиче! Ако искате да поднесете нетрадиционен подарък за Свети Валентин, напишете Вашето пожелание на избран от Вас етикет и създайте един неповторим подарък за половинката си - вино с персонален етикет "Честит Свети Валентин!". Подарък подходящ и за всеки романтичен повод и празник, както и за сватба. На 14 февруари, освен влюбените празнуват и носещите имената Валентин, Валя, Вальо, Валентина. 14 февруари е и професионален празник на лозарите и винарите - какъв по - хубав подарък за ценителите на вино от бутилка подбрано вино с персонален етикет?! Направете поръчка за подарък като изберете вино, етикет и опаковка / опаковката е пожелание/, а ние ще Ви изпратим проект на етикета.

Цена: БЕЗПЛАТЕН 

preload preload preload preload preload preload preload