Подарък - вино с индивидуален етикет - Начало Подарък - вино с индивидуален етикет - Вина Подарък - вино с индивидуален етикет - Етикети Подарък - вино с индивидуален етикет - Опаковки Подарък - вино с индивидуален етикет - Общи условия Подарък - вино с индивидуален етикет - Въпроси Подарък - вино с индивидуален етикет - Контакти
Подарък - вино с етикет по поръчка!
Вина, индивидуални етикети и
опаковки по поръчка
Корпоративни подаръци-отстъпки за фирми
Вино с фирмен етикет
Брандирани вина
Подаръци за рожден ден и юбилей
ВИНЕН МАГАЗИН - VIP-WINES
Брандирани вина за фирмени празници
Подаръци със снимка


Подарък за годишнина - вино с индивидуален етикет! Търсите подарък за годишнина от сватба, подарък за годишнина на мъж или подарък за годишнина на жена. Предлагаме Ви един класически подарък за годишнина - подбрано качествено вино. Постявяйки на бутилката вино персонален етикет с Ваше пожелание за празника и снимка, Вие ще създадете един не само оригинален подарък, но и неповторим подарък, който щебъде оценен. Подарете лично отношение за предстоящия празник: годишнина на мъж, годишнина на жена или годишнина от сватба. Изберете подарък от VIP-WINES.NET, а ние ще разработим за Вас безплатно етикет за вино по Ваш вкус и желание. Всеки един от етикетите за вино може да бъде оформен за годишнина. Бъдете оригинални с нашите подаръци!

091-98 подарък за годишнина,др. подарък,podarac-godishninina

Цена: БЕЗПЛАТЕН
Подарък за годишнина от сватба. Оригинален подарък - вино и етикет "Честита златна сватба". Подарък подходящ и за сватба или годеж. Снимката изпратете на имейл info@vip-wines.net.
В горната част на етикета ще разположим текст за Вашия повод - годишнина, сватба,годишнина от сватба или годеж. Под него ще разположим желаната от Вас снимка, а под снимката ще изпишем и Вашия текст.
Етикета може да бъде оформен и за друг желан от Вас повод.
След даване на Вашата заявка, ще Ви изпратим проект на етикета на посочения от Вас имейл адрес.

Цена: БЕЗПЛАТЕН 

preload preload preload preload preload preload preload