Подарък - вино с индивидуален етикет - Начало Подарък - вино с индивидуален етикет - Вина Подарък - вино с индивидуален етикет - Етикети Подарък - вино с индивидуален етикет - Опаковки Подарък - вино с индивидуален етикет - Общи условия Подарък - вино с индивидуален етикет - Въпроси Подарък - вино с индивидуален етикет - Контакти
Подарък - вино с етикет по поръчка!
Вина, индивидуални етикети и
опаковки по поръчка
Корпоративни подаръци-отстъпки за фирми
Вино с фирмен етикет
Брандирани вина
Подаръци за рожден ден и юбилей
ВИНЕН МАГАЗИН - VIP-WINES
Брандирани вина за фирмени празници
Подаръци със снимка


Подарък за сватба - вино с индивидуален етикет! Забравете за стандарттните сватбени подаръци, а подарете отношение като създадете един неповторим подарък за сватба за Вашите приятели или роднини! Изпратете ни Вашето пожелание и снимка на младоженците, а ние ще се погрижим да създадем оригинален подарък за сватба. Виното е един класически и скъп подарък, подходящ за сватба, а съчетаването му с персонално пожелание го прави наистина уникален подарък за сватба. Предлагаме Ви подходящ подарък за сребърна сватба, подарък за златна сватба, подарък за диамантена сватба, както и за друга годишнина от сватба. Доверете ни се и заедно ще създадем оригинален подарък за сватба с Ваше лично пожелание и снимка. Този уникален сватбен подарък наистина ще се запомни и ще бъде скъп спомен за младоженците или пък за гостите на сватбата!
Вино с индивидуален етикет е подходящ подарък за младоженците или пък за кумовете на сватбата – защото показва Вашето лично отношение. Поднесете Вашите пожелания към младоженците по един оригинален начин – на етикета на бутилка вино с гарантирано качество.
Всеки един от предлаганите от VIP-WINES.NET етикети за вино може да бъде оформен за сватба или годишнина от сватба. Ние ще разработим за Вашата сватба безплатно етикет по Ваш вкус и желание, за да създадете един изискан и неповторим подарък! Бъдете оригинални с предлаганите от нас уникални подаръци!

080-97 подарък за сватба, podarac za svatba

Цена: БЕЗПЛАТЕН
Подарък за сватба. Оригинален подарък - вино и етикет "Честита сватба". Подарък подходящ за сватба, годеж, годишнина от сватба или начин да направите романтично предложение за брак на своята половинка.
Етикета може да бъде оформен за друг желан от Вас повод.

Цена: БЕЗПЛАТЕН 

preload preload preload preload preload preload preload