Подарък - вино с индивидуален етикет - Начало Подарък - вино с индивидуален етикет - Вина Подарък - вино с индивидуален етикет - Етикети Подарък - вино с индивидуален етикет - Опаковки Подарък - вино с индивидуален етикет - Общи условия Подарък - вино с индивидуален етикет - Въпроси Подарък - вино с индивидуален етикет - Контакти
Подарък - вино с етикет по поръчка!
Вина, индивидуални етикети и
опаковки по поръчка
Корпоративни подаръци-отстъпки за фирми
Вино с фирмен етикет
Брандирани вина
Подаръци за рожден ден и юбилей
ВИНЕН МАГАЗИН - VIP-WINES
Брандирани вина за фирмени празници
Подаръци със снимка

БОГАТ АСОРТИМЕНТ ЕТИКЕТИ ЗА ВАШИЯ ПОДАРЪК

Разгледайте и изберете подходящ етикет за Вашият повод-подарък за рожден ден, подарък за Коледа, подарък за Нова година, подарък за Свети Валентин, подарък за юбилей, подарък за сватба, подарък за годишнина. Подарък за мъже, подарък за жени!Подарък-за-рожден-ден
Подарък-за-рожден-ден
Подарък-за-рожден-ден
Подарък-за-рожден-ден
Подарък-за-рожден-ден
Подарък-за-рожден-ден

Влезте и разгледайте всички налични етикети.

Доставка на подарък-общи условия

Вашите поръчки се приемат чрез сайта и на e-mail: info@vip-wines.net 

ДОСТАВКА
Внимание! Цената за доставката се заплаща допълнително. За доставка се използва куриерска фирма "СПИДИ"/"ЕКОНТ", като таксата е за сметка на клиента. Пратките се доставят  до адрес или поискване от офис на куриера. 

Безплатна доставка за индивидуално договорени количества и цени.

ПЛАЩАНЕ

Внимание! Не се преимат / изпълнявят поръчки на лица под 18г.При определен приоритетен час за доставка - 2,40лв.,съгласно тарифата на куриера, без значение от стойността на доставката.

Плащането се извършва чрез наложен платеж /в брой при получаването на стоката/ или предварително по банков път на следната сметка:
Получател: ЕТ "ВИН - ЦОНЮ ВИТАНОВ"
IBAN: BG 08 CECB 9790 1097 1392 00
BIC: CECBBGSF
Централна кооперативна банка

- За въпроси, моля, обадете се на тел. 0887 374 302 или ни пишете на info@ vip-wines.net по всяко време. Ние с радост ще се отзовем!

СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА - Вашата поръчка ще бъде изпълнена до седем дни от получаване на заявката. Доставката може да бъде осъществена експресно, само при възможност за включване в нашия график – за това е необходимо да се свържете с нас на посочените телефони или да отбележите деня в който искате да получите доставката в полето "Допълнителни изисквания", което ще се появи при финализиране на Вашата поръчка, а ние ще Ви уведомим дали това е възможно.
Доставките се извършват в работни дни, в рамките на работното време и събота до обяд.
Ако решите да фиксирате часови интервал, доставката ще се извърши в неговите рамки (съгласно тарифата на куриера за фиксиран час се заплащат 2, 40лв.)
Ако имате специални изисквания за доставката – до поискване, час на доставка и т.н., моля, напишете ги в полето “Допълнителни изисквания” при потвърждаване на поръчката. В полето “ Допълнителни изисквания” може да напишете и данните за фактурата. Ако живеете извън България и искате поръчката да бъде доставена извън страната, моля свържете се с нас за уточняване начина на доставката и плащането.
След като изберете вино, индивидуален етикет и кутия (пожелание), попълнете таблицата «Адрес на доставка», а ако имате допълнителни изисквания, опишете ги в поле "Допълнителни изисквания", след което финализирайте Вашата поръчка.
Доставката ще бъде извършена от куриер на посочения от Вас адрес /в посочения интервал за доставка – ако желаете такъв/.

ПРОБЛЕМИ ПРИ ДОСТАВКА
Ако при получаване на Вашата поръчка, установите повреда или ако забавянето на доставката не е поради причини, възникнали от Ваша страна, ние заплащаме повторната доставка.

При проблеми при доставката, моля свържете се с нас на тел.:
+ 359 887 / 374 302
или изпратете имейл на адрес: info@vip-wines.net

- В страницата на всяка стока представена във vip-wines.net са посочени цената, основните характеристики на стоката и допълнителна информация целяща подпомагането на направата на информиран избор при покупката на продукта.
- vip-wines.net не носи отговорност за неточности в описанието на стоката не касаещи основните и характеристики и не претендира за изчерпателност на предоставената информация. За допълнителни въпроси и уточнения можете да изпратите запитване на посочените в секция „Контакти” форма или имейл адрес на компанията.
- vip-wines.net си запазва правото без предупреждение и по всяко време да прави промени, както в дизайна на сайта, така и в неговата функционалност, промени свързани с публикуване на нови артикули, промени в описанията на самите артикули, премахване на изчерпали се артикули, промени в куриерските фирми за доставка и промени в цените.
- Когато посетите vip-wines.net или изпращате електронни писма до нас, Вие общувате с нас по електронен път. Вие се съгласявате да комуникираме с Вас по електронен път.
- При допуснати технически грешки в сайта, vip-wines.net има правото да откаже изпълнението на поръчката и не дължи никакво обезщетение на потребителя, освен да възстанови сумите платени и/или депозирани от потребителя, ако има такива.
- За потвърждаване на поръчката Ви, наш служител ще се свърже с Вас чрез Вашия имейл или по телефона, който сте посочили.
- Ако направите поръчка на артикул/и, който се е изчерпал и не е отразен по една или друга причина, като неналична стока/и, наш служител ще се свърже с Вас за доуточняване.
- За Ваше улеснение можете да попълните името и фамилията на Ваш представител, който ще получи доставката вместо Вас на посочения адрес и ще извърши плащането.
- За улеснение на доставката, моля посочвайте телефона на лицето, което ще получи пратката!
- Ако Получателят откаже да получи пратката, отказът му се вписва в товарителницата или разносния лист и се подписва от Получателя. Отказът на Получателя да подпише се удостоверява от служител на куриерската компания.
- Не се приемат поръчки при неправилно попълнени данни за получателя или поръчващият. Системата за обработка на поръчките и анализ на риска автоматично игнорира поръчките свързани с неяснота относно име и фамилия на получателя, телефон, град, адрес, доставка.
- При начин на плащане Наложен платеж (куриер), получателят е длъжен да заплати цената на поръчката си на куриера при получаване /наложен платеж/.
- Преди да приемете пратката от куриера се уверете, че тя не е повредена, с нарушена цялост, смачкана и т.н. При проблеми с пратката, моля да се свържете с нас на момента. При невъзможност да се свържете с нас, впишете в товарителницата причината за отказа си да приемете пратката.
- vip-wines.net се задължава да използва личните данни на клиентa единствено и само за целите, предвидени в настоящите Общи условия. Ако клиентът е обявил невярна информация, това задължение се счита за невалидно. vip-wines.net се задължава да не разкрива личните данни на клиента на трети лица, освен ако не е получил изрично разрешение от него за това, или информацията трябва да бъде предоставена на оторизирани органи по силата на българското законодателство. Магазин vip-wines.net се задължава да използва личните данни, които ни предоставяте само за следните цели - обработка на клиентска поръчка, статистически цели за подобряване работата на магазина, администриране и обслужване съдържанието на магазина.
- След като поръчате стока(и) от vip-wines.net, Вие попълвате формуляра за доставка, като към сумата за стоката Ви, се начислява и съответната сума за доставка.
- Общите условия могат да бъдат актуализирани по всяко време и без предупреждение. vip-wines.net не носи никаква отговорност, ако потребителя не се е запознал с последния вариант на Общите условия.
- За всички неуредени въпроси от настоящите Общи условия между vip-wines.net и потребителя се прилагат разпоредбите на действащото законодателство на Република България.

preload preload preload preload preload preload preload