Подарък - вино с индивидуален етикет - Начало Подарък - вино с индивидуален етикет - Вина Подарък - вино с индивидуален етикет - Етикети Подарък - вино с индивидуален етикет - Опаковки Подарък - вино с индивидуален етикет - Общи условия Подарък - вино с индивидуален етикет - Въпроси Подарък - вино с индивидуален етикет - Контакти
 
 
 
Подарък - вино с етикет по поръчка!
Подаръци за рожден ден и юбилей
ВИНЕН МАГАЗИН - VIP-WINES
Брандирани вина за фирмени празници
Кристални чаши
Брандирано шампанско
Корпоративни подаръци-отстъпки за фирми
Вино с фирмен етикет
Брандирани вина
Подаръци със снимка
menuLeft              
0
menuRight
 
     
 
КАТЕГОРИИ ЕТИКЕТИ ЗА ВАШИЯ ПОДАРЪК
Корпоративен подарък-брандиране на вина Подарък за рожден ден Подарък за сватба Подарък за юбилей Подарък за имен ден Подарък за мъж Подаръци със снимка Подарък за годишнина Подарък за жена Оригинален подарък Идея за подарък Подарък за кръщене Подаръци за шеф или шефка Подарък според зодията Подарък за адвокат Подарък за лекар Подарък за бебе Подарък за феновете на футбола Подарък за нов дом Подарък за 8 март Подаръци за Великден 2016 г. Подарък за Димитровден Подарък за Коледа Подарък за Нова година 2017 Подарък за Свети Валентин - 14 февруари-2017 Подаръци за Гергьовден Подарък за абитуриентски бал - 2017г.

Наближава Великден - най-големия празник за православните християни – зарадвайте своите близки с уникален подарък!
Великден е свят празник, на който се събираме с роднини и близки хора. По този повод, Ви предлагаме да изберете от нашите оригинални подаръци за Великден, с които да зарадвате най – близките си хора. Изразете своите благопожелания по повод Великден и изненадайте своите приятели и роднини, като подарите вино с персонализиран етикет, на който ще поставим Вашето лично пожелание- създайте уникален подарък!
Вино с индивидуален етикет е оригинален подарък за всеки повод и празник. В тази категория може да изберете от нашите тематични етикети за вино за Великден, на които да поставите Ваш текст, лого или снимка. Така ще създадете неповторим , личен и уникален подарък за Великден!
През 2016 година празнуваме Великден на 1 май. Тогава, според християнската религия честваме Възкресение Христово (Великден) и възкръсването на Исус Христос на третия ден, след като е разпънат на кръст.
Великден е празник, в който се отдаваме на традиционните християнски ритуали като боядисване на яйца, посещение на църква и срещи с нашите близки. По този повод може да допълните празничната атмосфера с вино с персонализиран етикет. Ако пък сте канени на гости на Великден, може да подарите неповторим великденски подарък на своите домакини и да ги поздравите по уникален начин, като им подарите оригинален, изискан и личен подарък – вино с персонален етикет!!!
  Изпратете ни ваш собствен етикет:
Ваш етикет


или изберете един от нашите готови етикети


600-Подаръци за Великден!
Цена: БЕЗПЛАТЕН
601-Подарък за Великден
Цена: БЕЗПЛАТЕН
603-Оригинални подаръци за Великден
Цена: БЕЗПЛАТЕН
604-Уникален подарък за Великден
Цена: БЕЗПЛАТЕН
605-Великденски подарък
Цена: БЕЗПЛАТЕН
606-Подаръци за Великден - вина с индивидуални етикети!
Цена: БЕЗПЛАТЕН
607-Подарък за Великден
Цена: БЕЗПЛАТЕН
608-Оригинален подарък за Великден!
Цена: БЕЗПЛАТЕН
609-Уникални подаръци за Великден
Цена: БЕЗПЛАТЕН
610-Великденски подаръкци !
Цена: БЕЗПЛАТЕН
 
     
 

VIP-WINES.NET – оригинален подарък за рожден ден, подарък за Коледа, подарък за Нова година, подарък за 14 февруари - Св.Валентин, подарък за имен ден, подарък за сватба, подарък за годишнина, подарък за юбилей, фирмен подарък, подарък за кръщене, подарък за раждане на дете, подарък за фирмен юбилей, подарък за мъж, подарък за жена!

© 2008 Vip-Wines.net. Всички права запазени. Уеб дизайн DualM studio
 
     
 
 
 
preload preload preload preload preload preload preload