Подарък - вино с индивидуален етикет - Начало Подарък - вино с индивидуален етикет - Вина Подарък - вино с индивидуален етикет - Етикети Подарък - вино с индивидуален етикет - Опаковки Подарък - вино с индивидуален етикет - Общи условия Подарък - вино с индивидуален етикет - Въпроси Подарък - вино с индивидуален етикет - Контакти
 
 
 
Подарък - вино с етикет по поръчка!
Подаръци за рожден ден и юбилей
ВИНЕН МАГАЗИН - VIP-WINES
Брандирани вина за фирмени празници
Кристални чаши
Брандирано шампанско
Корпоративни подаръци-отстъпки за фирми
Вино с фирмен етикет
Брандирани вина
Подаръци със снимка
menuLeft              
0
menuRight
 
     
 
КАТЕГОРИИ ЕТИКЕТИ ЗА ВАШИЯ ПОДАРЪК
Корпоративен подарък-брандиране на вина Подарък за рожден ден Подарък за сватба Подарък за юбилей Подарък за имен ден Подарък за мъж Подаръци със снимка Подарък за годишнина Подарък за жена Оригинален подарък Идея за подарък Подарък за кръщене Подаръци за шеф или шефка Подарък според зодията Подарък за адвокат Подарък за лекар Подарък за бебе Подарък за феновете на футбола Подарък за нов дом Подарък за 8 март Подаръци за Великден 2016 г. Подарък за Димитровден Подарък за Коледа Подарък за Нова година 2017 Подарък за Свети Валентин - 14 февруари-2017 Подаръци за Гергьовден Подарък за абитуриентски бал - 2017г.

Подарък за Димитровден - вино с индивидуален етикет!
На 26 октомври почитаме паметта на Свети Димитър. Честваме имен ден на носещите имената Димитър, Димитрина, Димо, Дичо, Драган, Митко, Митра. Предлагаме Ви оригинален подарък за имен ден – Димитровден – вино с персонален етикет, на който ще бъде поставено Вашето пожелание и снимка!
Поръчайте Вашия личен подарък за Димитровден - изберете вино и етикет с персонално пожелание, а ако желаете и опаковка и създайте един неповторим и уникален подарък за Димитровден.

Датата 26 октомври е приета и за ден на Сливен, Видин и Айтос. Димитровден е приет също като ден на строителя. Празнуват всички архитекти, проектанти, строителни инженери и всички заети в сферата на строителството. Ако празнувате деня на строителя или искате да поздравите Ваш близък като го изненадате с подарък за деня на строителя – доверете ни се и заедно ще създадем уникален подарък за деня на строителя – Димитровден -26.10.2011г.!!!
Димитровден е и професионален празник и на ковачите, техниците, инженерите и металурзите.
Бъдете оригинални с един уникален подарък за Димитровден 26.10.2011 - вино с персонален етикет!

подарък за Димитровден, подарък за 26.10.2011, подарък за Димитровден 2011,ПОДАРЪК ЗА ДИМИТРОВДЕН,подарък за деня на строителя,подарък за Димитър

  Изпратете ни ваш собствен етикет:
Ваш етикет


или изберете един от нашите готови етикети


258-подарък за Димитровден
Цена: БЕЗПЛАТЕН
260-подарък за Димитровден
Цена: БЕЗПЛАТЕН
261-подарък за Димитровден
Цена: БЕЗПЛАТЕН
263-подарък за Димитровден-26.10.2011
Цена: БЕЗПЛАТЕН
265-ПОДАРЪК ЗА ДИМИТРОВДЕН,подарък за деня на строителя
Цена: БЕЗПЛАТЕН
 
     
 

VIP-WINES.NET – оригинален подарък за рожден ден, подарък за Коледа, подарък за Нова година, подарък за 14 февруари - Св.Валентин, подарък за имен ден, подарък за сватба, подарък за годишнина, подарък за юбилей, фирмен подарък, подарък за кръщене, подарък за раждане на дете, подарък за фирмен юбилей, подарък за мъж, подарък за жена!

© 2008 Vip-Wines.net. Всички права запазени. Уеб дизайн DualM studio
 
     
 
 
 
preload preload preload preload preload preload preload