Подарък - вино с индивидуален етикет - Начало Подарък - вино с индивидуален етикет - Вина Подарък - вино с индивидуален етикет - Етикети Подарък - вино с индивидуален етикет - Опаковки Подарък - вино с индивидуален етикет - Общи условия Подарък - вино с индивидуален етикет - Въпроси Подарък - вино с индивидуален етикет - Контакти
Подарък - вино с етикет по поръчка!
Вина, индивидуални етикети и
опаковки по поръчка
техническа профилактика


Подарък за лекар - вино с етикет по поръчка. Онлайн магазин vip-wines.net Ви предлага да направите подходящ подарък за лекар в знак на благодарност или за да изкажете личните си пожелания към лекаря помогнал Ви при раждане, оперяция, беда или нужда. Изразете Вашите благопожелания към доктора, помогнал на Вас или Вашето семейство, като създадете един уникален подарък - подарете личен и изискан подарък: качествено вино с персонален етикет! Вината са подбрани от професионален енолог от винарска изба "Ловико - Сухиндол" и ние гарантираме за тяхното качество. Разгледайте нашите предложения за подаръци за лекари - изберете вино с индивидуален етикет, на който да изпишете Вашето пожелание и изненадайте Вашия доктор, помогнал Ви от сърце. Подарете подарък - оригинален и личен, различен подарък, който ще бъде скъп спомен за него - Вашият лекар или за нея - Вашата лекарка!

416- Подарък за лекар,podaraci za lekari

Цена: БЕЗПЛАТЕН
Подарък за лекар - вино с персонален етикет. Иската да благодарите за помощта, която Ви е оказал Вашия лекар? Предлагаме Ви подарък за лекари, с който да изразите лично отношение, да отпраните поздрав или да благодарите! Направете поръчка за подарък като изберете вино, етикет и опаковка /опаковката е пожелание/, а ние ще Ви изпратим проект на етикета на посочения от Вас имейл адрес.
Подарък за лекар,podaraci za lekari

Цена: БЕЗПЛАТЕН 

preload preload preload preload preload preload preload