Подарък - вино с индивидуален етикет - Начало Подарък - вино с индивидуален етикет - Вина Подарък - вино с индивидуален етикет - Етикети Подарък - вино с индивидуален етикет - Опаковки Подарък - вино с индивидуален етикет - Общи условия Подарък - вино с индивидуален етикет - Въпроси Подарък - вино с индивидуален етикет - Контакти
Подарък - вино с етикет по поръчка!
Вина, индивидуални етикети и
опаковки по поръчка
Корпоративни подаръци-отстъпки за фирми
Вино с фирмен етикет
Брандирани вина
Подаръци за рожден ден и юбилей
ВИНЕН МАГАЗИН - VIP-WINES
Брандирани вина за фирмени празници
Кристални чаши
Брандирано шампанско
Подаръци със снимка

БОГАТ АСОРТИМЕНТ ЕТИКЕТИ ЗА ВАШИЯ ПОДАРЪК

Разгледайте и изберете подходящ етикет за Вашият повод-подарък за рожден ден, подарък за Коледа, подарък за Нова година, подарък за Свети Валентин, подарък за юбилей, подарък за сватба, подарък за годишнина. Подарък за мъже, подарък за жени!



Подарък-за-рожден-ден
Подарък-за-рожден-ден
Подарък-за-рожден-ден
Подарък-за-рожден-ден
Подарък-за-рожден-ден
Подарък-за-рожден-ден

Влезте и разгледайте всички налични етикети.

Често задавани въпроси

1. Може ли за своя подарък -вино с персонален етикет, да избера дизайн на етикет за "Юбилей" и да си поръчм този етикет за кръщене, имен ден или друг повод?

2. Може ли текста изписан върху етикета за бъде заменен с друг текст?

3. За колко време става доставката на подаръци?

4. Как да направя своята поръчка за подарък?

5. Колко струва доставката?


Може ли за своя подарък -вино с персонален етикет, да избера дизайн на етикет за "Юбилей" и да си поръчм този етикет за кръщене, имен ден или друг повод?

Да. Посочените върху етикетите празници са само примерни. Всеки етикет може да бъде оформен за желан от Вас повод и празник. 

Може ли текста изписан върху етикета за бъде заменен с друг текст?

Да, просто напишете текста който искате  да е изписан на етикета, а ако желаете и от кого  и за кого е предназначено виното с персонален етикет.

За колко време става доставката на подаръци?

Доставката на Вашия подарък става до седем дни от получаване на заявката. Възможна е и експресна доставка, при възможност за включване в нашия график. Ако желаете доставката на Вашия подарък да бъде извършена на определена дата или в рамките на определен период, напишете това в полето "Допълнитилни изисквания", което ще се появи при финализиране на Вашата поръчка.

Как да направя своята поръчка за подарък?

 Може да започнете Вашата поръчка по един от следните начини:

1/избор на етикет и написване на Вашето пожелание за етикета, след което ще имате възможност да изберете вино и ако желаете кутия за вино. След това имате възможност да добавите към Вашата поръчка друго вино с етикет по поръчка или аксесоари за вино към Вашата поръчка, като натиснете бутона "Продължи да пазаруваш". 

2/избор на вино и избор на етикет и пожелание за етикета. След това ще имате възможност да изберете кутия за вино. Имате възможност да добавите към Вашата поръчка друго вино с етикет по поръчка или аксесоари за вино към Вашата поръчка, като натиснете бутона "Продължи да пазаруваш".

Когато качвате свой дизайн на етикет или снимка, моля имайте предвид следните изисквания: файла трябва да е с максимална големина 2 MB, а формата може да е един от изброените долу

JPG

GIF

PNG

AI

PSD

EPS

В случай че не желаете да поръчвате кутия, оставете отметката в полето "Без опаковка", което се намира в горната част на страницата. 

Може да поръчате и само аксесоари или кутии за вино.

След като изберете продуктите, финализирайте Вашата поръчка. Важно условие е в задължителните полета да напишете валидни данни за да може да се свържем с Вас. След като получим поръчката Ви на посочения от Вас етикет ще Ви изпратим проект на етикета за одобрение.

 

 

Колко струва доставката?

 За доставка се използва куриерска фирма "ЕКОНТ", като таксата е за сметка на клиента. Пратките се доставят  до поискване от офис на "ЕКОНТ" или до Ваш адрес, с 10% отстъпка от стойността на доставката. 

При определен приоритетен час за доставка - 2,40лв.,съгласно тарифата на куриера.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  за поръчки на вино със стойност над 500 лв.


preload preload preload preload preload preload preload